RECORDANT ELS NOSTRES COMPANYS I COMPANYES

Bon dia família! Com estau? A punt d'encetar una nova setmana?
Durant aquest dies en què els infants no tenen massa oportunitats de socialització directe, estar en contacte amb els nostres familiars i amistats més properes ens permet portar la situació amb més calma i tranquil·litat. Els infants també necessiten aquests moments, per això, a part de mantenir el contacte amb a família, també és important que ho facin, en la mesura que sigui possible, amb els companys i companyes de classe.
La proposta d'avui és dedicar uns moments a recordar-los i fer-los un dibuix o escriure´ls una carta (aquí la vostra ajuda serà fonamental). Un cop fets podeu fer-los una foto i enviar-ho a la persona o les persones a qui va dirigit, segur que els fa sentir millor. I si teniu l'ocasió de fer alguna telefonada o videocridada també seria genial! Permetre que els infants es comuniquin de manera espontània entre ells i elles us permetrà conèixer com estan vivint aquesta situació.
És important que els parleu de tots els companys i companyes, per tal que no es quedin tant sols amb el record de les persones amb qui més es relacionaven o tenien més afinitat. 
Esper que gaudiu de l'activitat i passeu un molt bon dia!
I com sempre, em podeu fer arribar les vostres produccions i comentaris al següent correu:
samengual@ceipsantferran.com


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

ENGINYERIA NAVAL (FEEDBACK)

SUPERFESTA