MÓN ANIMAL


Bon dia a totes i a tots! A punt per començar un nou dia? Fantàstic!
Mirau, ja sabeu que a mi m'agraden molt els animals. De fet, tots i totes coneixeu en Mishu, na Mishi i en Bigui, els meus gats. També sabeu que des de fa un temps, a casa rebem la visita d'un personatge molt especial: el nostre amic eriçó! (tot i que no sabem si realment es tracta d'una eriçona...)
Ara fa dies que no ve i com que el trob a faltar de tant en tant mir algun dels videos que li vaig fer i que tant vàrem mirar a classe. 
He pensat que segurament  us agradaria recordar-lo amb mi i, tal vegada, també ens podríeu presentar els vostres amics i amigues del món animal. Teniu o heu tengut algun animal a casa vostra o a casa d'algun familiar? Per què no ens en feis un dibuix? I si no en teniu cap, no us preocupeu! Podeu fer un dibuix de l'eriçó o de l'animal que us agradi més.
Ja estic impacient per rebre les vostres produccions que, com sempre, em podeu fer arribar al correu:
samengual@ceipsantferran.com



També us pos l'enllaç d'algunes webcams que us permetran seguir en viu i en directe d'algunes aus protegides, tant de l'estat espanyol com de la resta d'Europa. Com que les imatges són en directe, tal vegada hi hagi moments en què trobeu el niu buit... I és que, malgrat tot, la natura, per sort, segueix el seu curs! Esper que gaudiu de les meravelloses imatges i en compartiu d'altres si feis algun descobriment interessant.

Que passeu molt bon dia!


Comentaris

  1. Bon día Sonia!! Le encantó a Marino ver tus animalitos!!! Gracias por los videos!!!

    ResponElimina
  2. Izan le ha gustado mucho tus amigos los tres besitos

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

ENGINYERIA NAVAL (FEEDBACK)

SUPERFESTA