PAU

 Dia 30 de gener es celebra el dia Mundial per a la Pau. A l'escola és tradició celebrar-ho de manera festiva organitzant una gran cursa i un esmorzar de germanor en família. Aquest any, degut a les circumstàncies actuals, no ha pogut ésser, però nosaltres hem volgut celebrar-ho en petit grup, organitzant una caminada i una diada de jocs cooperatius a l'aire lliure. 

Al nostre grup li encanta estar en contacte amb la natura. L'entorn natural ens ofereix tot un ventall de recursos i possibilitats per exercitar tot allò que necessitem per créixer. 

Jurgar a la natura i amb els elements que ens proporciona desperta la nostra curiositat, ens encén la imaginació, ens ofereix l'oportunitat d'exercitar-nos motriument i anar més enllà dels propis límits, permet treballar les habilitats socials, conèixer-nos més a nosaltres i als demés... En definitiva, la natura és una gran mestra! 

Aquí teniu algunes fotografies de la petita sortida que férem dimarts i també de l'activitat de reflexió sobre allò què podem fer perquè hi hagi més pau al món.









Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ENGINYERIA NAVAL (FEEDBACK)

SUPERFESTA