CARNESTOLTES, SETZE VOLTES!

 Hola família,

Com ja sabeu, aquests dies hem celebrat el Carnaval. La reina Carnestoltes aquest any no ens ha pogut visitar, però ens ha fet arribar uns vídeos amb les instruccions pertinents per a cada dia. 

Les propostes d'aquests dies també han anant lligades en el context carnavalesc. Així, hem dibuixat serpentines, hem fet una màscara i hem repassat els nombres amb un pallasso ben juganer!



Ens ha agradat tant la Reina Carnestoltes, que fins i tot hem tengut la idea d'anar a visitar-la. Per això li hem escrit un correu per demanar-li l'adreça.


La Reina ens ha respost dient que estava molt contenta però, tal i com ja sospitàvem, amb el tema de la COVID, no podem anar a visitar-la. Així i tot, ens ha enviat algunes fotos de la seva casa, que és ben acolorida i original. Nosaltres també li hem volgut mostrar casa nostra, per això n'hem fet un dibuix i na Sònia li ha enviat les fotografies.





Aquesta setmana també hem acabat una producció que teníem iniciada: sal gruixuda+cola blanca+ aquarel·les. Aquesta activitat d'expressió plàstica ens ha permès treballar la creativitat a la vegada que exercitàvem la motricitat fina amb l'ús de comptagotes i la barreja de colors








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ENGINYERIA NAVAL (FEEDBACK)

SUPERFESTA