SUPERPODERS (I)



Tots i totes tenim talents que ens fan únics i especials; petits superpoders que ens fan diferents a la resta, ni millor ni pitjor, simplement únics i irrepetibles. Altres persones en tendran d'altres diferents o, tal vegada, els mateixos que nosaltres. Les virtuts i capacitats formen part de la nostra identitat, una identitat que els infants van construint dia rere dia, gran part a partir del coneixement dels altres. 
Aquesta setmana hem pogut conèixer una mica més a n'Anouk, en Xesc i na Nerea, els quals ens han explicat quins són els seus superpoders
N'Anouk ens ha dit que té el superpoder de la MEMÒRIA i ens ha explicat que aquesta treballa molt a la nit. Així, mentre dormim, és quan la memòria realitza la màgia de teixir els records.
 N'Anouk té tanta memòria que la seva màgia ha passat fins i tot al seu vestit, que brilla gràcies a un llum també màgic! 
Gràcies a aquest llum, hem descobert que tots i totes també brillam una mica, i és que molta o poca, tothom té un poc de memòria! 

En Xesc ens ha explicat que té el superpoder de la CONSTRUCCIÓ. Li agrada molt fer maquetes i sempre està pensant i dissenyant  tot tipus d'objectes i aparells: avions, motos, barques, cases... Tant és així que compta amb tot un kit per poder dur a terme tots els seus projectes: tisores, llapis, cola, retoladors, mesuradors...Però per ser un bon constructor, en Xesc també ha hagut d'exercitar dues grans habilitats: la curiositat i l'observació.  I és que a en Xesc no se li escapa cap detall per després poder-ho reproduir! 
Na Nerea ens ha revelat que el seu superpoder és el de la VALENTIA. Gràcies a ella ha pogut superar les pors inicials que l'impedien poder dur a terme un dels seus grans somnis: anar a classes d'hípica! I és que na Nerea adora els cavalls! Per això el dissabte s'ha convertit en el seu dia preferit, ja que és el dia en què pot gaudir d'aquests fascinants éssers. Cada setmana ens informa dels seus progressos. Ara ja comença a galopar i està ansiosa per poder fer salts. Amb les teves ganes i el teu superpoder no tenim cap dubte de què ho aconseguiràs! Ànims, Nerea! 










Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ENGINYERIA NAVAL (FEEDBACK)

SUPERFESTA