SUPERPODERS (II)

 Aquesta setmana ha sigut el torn d'en Giovanni, n'Izan, na Rita i en Marino.

En Giovanni ens ha explicat que té el superpoder de FER LES MILLORS PIZZES del món. Ja des de ben petit les preparava gairebé tot sol. Així, amb molta cura i paciència, prepara bé la massa per després condimentar-la al seu gust!

N'Izan ens ha dit que li encanta anar pel bosc i buscar animalons per poder observar amb la seva lupa. Això sí, sense fer-los gens de mal! Dins la seva bossa especial porta tots els instruments i objectes que li permeten observar la natura amb cura i respecte. I és que el superpoder de n'Izan és el de ser un bon EXPLORADOR!
Na Rita no para mai! li agrada córrer, jugar a pàdel, passejar, nedar, anar amb bicicleta, fer acrobàcies... qualsevol cosa que la mantengui activa i en moviment, ja sigui sola o acompanyada de la seva família i de la seva estimada gosseta Bella. El superpoder de na Rita és l'ESPORT!
A en Marino li apassiona muntar LEGOS. Ho fa des de que tenia 3 anys! Es pot passar hores escollint les millors peces per fer les seves creacions. Li encanta muntar vehicles de rescat per poder salvar vides. Té una estació de bombers amb la seva embarcació i fins i tot un llibre-ciutat Lego on hi surten policies i lladres. En Marino té el superpoder de MUNTAR LEGOS!








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ENGINYERIA NAVAL (FEEDBACK)

SUPERFESTA