PAISATGES DE PEL·LÍCULA

 Caminar pel cap de Barbaria, amb els seus colors i matisos, fa que els ulls s'omplin d'una bellesa tan extraordinària que sembli irreal, com si es tractés d'un decorat.

Tot i haver-ne parlat prèviament a la classe d'allò que ens trobaríem, sembla que les nostres petites passes ressegueixin un camí que  no porti enlloc... i de sobte, ELL, majestuós i solemne, com un guardià del temps, guaita a l'horitzó de manera gairebé inesperada. Tot i ser de dia i romandre apagat, és capaç d'il·luminar les nostres mirades i dibuixar somriures en la seva descoberta.






Però el far, no ha sigut l'única sorpresa... l'existència d'un forat molt gran i un poc perillós del qual ja ens n'havia parlat n'Hugo abans de partir, ha despertat la nostra curiositat. Nervis, emoció, por per allò desconegut, però sobretot CONFIANÇA. Confiança en què els infants són capaços d'allò que es proposen quan se'ls ofereixen els recursos i saben que creiem en les seves possibilitats. 



Avui, un dia més, hem realitzat noves conquestes personals, hem adquirit nous aprenentatges, hem enfortit lligams, però sobretot, hem afegit una nova pàgina a l'àlbum dels records, uns records d'infància que esperem que perdurin per sempre!

Comentaris

  1. Gràcies per ajudar a omplir d’aquestes meravelloses imatges el seu àlbum dels records.

    ResponElimina
  2. Quin dia més preciós, gràcies per la vostra implicació...

    ResponElimina
  3. Son marevelloses es veu q han disfrutat al máximo! I quina gran caminada sou uns cracks!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

ENGINYERIA NAVAL (FEEDBACK)

SUPERFESTA