SUPERFESTA

Aquest divendres vam finalitzar el projecte dels SUPEPODERS i, com no podia ser d'una altra manera, ho vam celebrar amb una gran festa. No hi va faltar de res: decoració, menjar, exhibicions, música i ball! Com totes les festes, una de les part més importants és la dels preparatius. Confeccionàrem un llarg llistat amb les idees de tot allò que ens faria ganes que hi hagués a la nostra superfesta. Entre tots i totes aviat sorgiren propostes d'allò que podíem aportar cadascú de nosaltres en funció de les nostres habilitats:
- Jo tocaré la música!- Va dir n'Hugo.
- En Giovanni ens pot ensenyar a fer pizzes.- digueren altres.
- I n'Amina el pastís!.- afegí n'Ahmed.
- Na Nerea pot fer una demostració amb el cavall!
- ...
La cosa anava molt bé, doncs un dels objectius del projecte semblava que s'havia assolit. Entre ells i elles es reconeixien les habilitats, s'animaven mútuament i cadascú volia fer la seva aportació per tal que la festa fos un èxit.
I així va ser. Després d'una setmana molt intensa de preparatius, per fi arribà el dia. Un dia en què els ulls dels infants brillaren més de l'habitual. 
Aquí teniu una petita mostra de tot allò viscut. Moltes gràcies, famílies, per la vostra participació i implicació en el projecte. Sense vosaltres, res d'això hauria estat possible! I recordau que vosaltres també teniu un superpoder: el d'ajudar a créixer aquestes personetes per tal que arribin a ser la millor versió d'elles mateixes! 
Mil gràcies per tot!

















Comentaris

  1. Ooooh alucinante! Ojala hubiéramos podido asistir. Los niños disfrutaron mucho solo hay que ver sus caras. Gracias x ayudar a nuestros peques a soñar y crecer .......

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

ENGINYERIA NAVAL (FEEDBACK)